Gigi Hadid i Zayn Malik prekinuli gotovo 2 godine nakon ponovnog rasplamsavanja romanse

Gigi Hadid i Zayn Malik, koji dijele 13-mjesečnu kćer Khai, još jednom su odustali. Vijest je uslijedila nakon optužbi za spor između Zaynove i Gigine majke.

Gigi Hadid i Zayn Malik opet idu svatko svojim putem.

Supermodel (26) i alum One Direction (28) prekinuli su, potvrdio je izvor blizak Hadidima. Izvor dijeli: “Trenutno nisu zajedno.” 

Par dijeli 13-mjesečnu kćer Khai.

Vijest o prekidu dolazi u trenutku izvješća da su Zaynova i Gigina majka Yolanda Hadid navodno bile umiješane u obiteljsku svađu. Zayn je zanijekao optužbu za TMZ i naizgled se osvrnuo na tvrdnje u tvitu 28. listopada, u kojem je rekao da je “pristao ne osporavati tvrdnje koje proizlaze iz svađe koju sam imao s članom obitelji mog partnera koji je ušao u naš dom dok je moj partner bio odsutan prije nekoliko tjedana”.

“Ovo je bila i još uvijek bi trebala biti privatna stvar”, nastavila je pjevačica. “Međutim, čini se da za sada postoji podjela i unatoč mojim naporima da nas vratim u mirno obiteljsko okruženje koje će mi omogućiti da suroditelj svoje kćeri na način na koji ona to zaslužuje, to je ‘procurilo’ u medije.”

Rekao je da što je najvažnije, on ostaje “oprezan” u zaštiti Khai i davanju joj “privatnosti koju zaslužuje”.

U drugoj izjavi za TMZ, koja je prva izvijestila o navodnom sporu, Zayn je zanijekao da je “udario” Yolandu (57) i nada se da će alum Real Housewives of Beverly Hills “preispitati svoje lažne optužbe i krenuti u privatno liječenje tih obiteljskih problema”.

Što se tiče Gigi, ona je preko svog predstavnika objavila izjavu 28. listopada u kojoj je rekla da pazi na svoju kćer. “Gigi je isključivo fokusirana na najbolje za Khaija. Za to vrijeme traži privatnost”, podijelio je njezin predstavnik.

Gigi i Zayn u akciji su od 2015. godine, iako su svoju romansu posljednji put obnovili 2019. godine. Dva mjeseca kasnije Gigi je potvrdila da su službeno ponovno zajedno podijelivši fotografiju “Z” na obiteljskoj farmi u čast Valentinova. “HEJ VALENTINE”, napisala je.

Par je svoje prvo zajedničko dijete dočekao u rujnu 2020. godine i od tada su postali notorno privatni kada su u pitanju detalji o njihovoj djevojčici – uključujući držanje lica izvan fotografija na društvenim mrežama koje dijele kako bi osigurali njezinu privatnost.

U intervjuu za Harper’s Bazaar ranije ove godine, Gigi je objasnila da je Zaynu trebalo neko vrijeme da pronađe svoj glas dok je razgovarao o stvarima sa svojom živahnom obitelji, koja uključuje i sestru Bellu Hadid i brata Anwara Hadida.

“Isprva je bio kao: ‘Kako da dođem do riječi u edgewiseu?'”, prisjetila se. “Ali sada mu je vrlo udobno. On govori svoje mišljenje. Kad je usred obiteljske stvari i svi kažu: ‘Zayn, na čijoj si strani?’ on je šarmantan.’

“Obično je na maminoj strani”, dodala je tada Gigi. “Dakle, on je pametan u tom smislu.” WireImage

Na Dan očeva ove godine, Gigi je proslavila ovu prigodu pišući slatku počast ocu jednog. “Naša Khai je tako sretna što ima babu koja je toliko voli – čini sve da vidi svoj osmijeh!!” napisala je uz fotografiju Zayna s njihovom kćeri. “@zayn Sretan prvi Dan očeva.. Tako sam zahvalna za sve njene komadiće koji su ti. Toliko te volimo.”