Hugh Jackman proslavio 24. godišnjicu sa suprugom Deborra i otkrio tajnu uspješnog braka

Nakon što su bili zajedno gotovo četvrt stoljeća, Hugh Jackman i njegova supruga Deborra-Lee još uvijek su jedan od najomiljenijih i inspirativnijih slavnih parova. Upoznali su se 1995. na snimanju TV serije, vjenčali su se kroz godinu dana i od tada su nerazdvojni – unatoč značajnoj razlici u godinama, iznenadnoj slavi i drugim ozbiljnim izazovima.

Par se upoznao na snimanju TV serije.

© thehughjackman / instagram

Prije nekoliko dana Hugh je objavio slatku povratnu sliku njega i Deborre kako bi proslavio godišnjicu riječima: “24 godine bile su najbolje u mom životu! I, koliko vidim, postajemo sve bolji. Volim te Debs svakim vlaknom svoje duše. Sretna godišnjica.”

© thehughjackman / instagram

Zvijezda Wolverine imao je 26 godina i tek je završio fakultet kada je upoznao Deborru, tada 39-godišnjakinju, na snimanju TV serije Correlli 1995. u Australiji. Hugh dijeli da mu je to bio prvi posao i da je Deborra bila etablirana zvijezda i svi su se zaljubili u nju. Jackman je jednom prilikom rekao u jednom intervju da je 2 tjedna nakon što je upoznao Deborru, znao da će biti zajedno do kraja života.

© thehughjackman / instagram

Iako početak nije bio tako gladak, Hugh je priznao da je njegova buduća supruga pokušala prekinuti s njim nakon 3 tjedna, ali onda je shvatila da ima istinske, duboke osjećaje prema njemu. 11. Aprila 1996. par se vjenčao i od tada su zajedno. Usput su posvojili dvoje djece, Oscara Maximiliana i Avu Eliot.

Prije vjenčanja postavili su nekoliko jednostavnih pravila, uključujući i nerad u isto vrijeme.

© thehughjackman / instagram

Ni slava ni vrijeme nisu mogli razoriti obitelj, međutim, Hugh i Deborra priznali su da su smislili skup pravila kako bi održali svoj brak na površini, a i dan danas ih se drže. Oni uključuju nikada ne biti razdvojeni više od 2 tjedna i ne preuzimati velike projekte u isto vrijeme ako si to mogu priuštiti financijski kako bi jedno od njih uvijek moglo biti tu za drugo.

Također nikada ne idu ljuti u krevet.

© thehughjackman / instagram

Zvijezda Greatest Showman otkrila je da je njegova buduća supruga imala nekoliko pravila kada su se upoznali, primjer da nikada ne idu ići spavati dok su ljuti jedno na drugo. Čak i ako je 3 sata ujutro, oni to riješe prije spavanja.

© thehughjackman / instagram

Iskrenost je još jedna važna stvar za snažnu vezu, kaže Jackman, čak i ako to znači biti iskren o stvarima na koje niste ponosni ili o nečemu što ste učinili krivo. To je zato što kada možete biti ono što jesi sa svojom dragom osobom, to je solidan početak.

Postavljanje obitelji kao prioriteta za njih je ključno.

© thehughjackman / instagram

Hugh i Deborra također su obećali jedno drugome da nikada neće dati prednost karijeri nad obitelji i uvijek razgovarati jedno s drugim i savjetovati se jedno s drugim na svakoj značajnoj prekretnici u svom životu. Uvijek se pitaju hoće li ono što rade biti dobro za obitelj također je iznimno važno, smatra glumac.

Njihova obitelj također je imala loša iskustva.

© thehughjackman / instagram

Iako se život na crvenom tepihu na slikama na Instagramu može činiti savršenim, par se tijekom godina suočio s velikim problemima. Deborra je pretrpjela višestruke pobačaje, a Hughu je dijagnosticiran rak kože 2013. godine. Par je zajedno prevladao ove ozbiljne izazove, a sada su još jači nego prije.

Danas, nakon gotovo 25 godina braka, glumci se i dalje čine kao najsretniji par na svijetu. Hugh uvijek objavljuje slike svoje lijepe žene. Čak je stvorio Instagram hashtag za svoju ljubav – #mydebs – koji redovito koristi za objavljivanje njihovih avantura i posebnih zajedničkih trenutaka.

© RealHughJackman / twitter