Michael J. Fox odaje emocionalnu počast svojoj ženi za njezinu stalnu podršku dok dobiva Oscara

Michael J. Fox je definicija ustrajnosti, a briga njegove supruge Tracy Pollan pokazuje da je ljubav moćna i da joj ništa ne može stati na put. Dijelio je teške trenutke, a obitelj mu je bila uz podršku na svakom koraku.

Kad ih je sudbina spojila

© tracy.pollan / Instagram© tracy.pollan / Instagram

Ljubavna priča Michaela J. Foxa i Tracy Pollan dokazuje da se sve može pobijediti ako uvijek postoji osoba koja nas podržava i voli zbog stvari koje radimo i zbog onoga što jesmo. Fox je upoznala Pollana kad je dobila ulogu u sitcomu Family Ties, a njezina je uloga bila djevojka Foxova lika. Gotovo kao da im je sudbina već skovala nešto prekrasno.

Godinama kasnije postali su par, a od tada je njihova ljubav još više cvjetala i rasla. Sada su u braku 34 godine i imaju 4 djece: Sama, Aquinnah, Schuylera i Esmé.

Težak izazov za Foxa

© tracy.pollan / Instagram

Kako su odrastali, Fox je obolio od Parkinsonove bolesti, a borio se s njom davne 1991. godine kada mu je prvi put dijagnosticirana, no ipak je nastavio glumiti. Spomenuo je kako se bori s glumom, rekavši: “Nisam se mogao sjetiti redaka.”

Priznao je da mu više ne ide sviranje gitare, skiciranje i ples, a ima i poteškoća u glumačkoj karijeri. Jedino u čemu uživa je pisanje, koje mu pomaže da pamti stvari i istražuje svoju kreativnost.

Nagrađen za svoja čista djela

VALERIE MACON/AFP/East News

Fox je rođen da bude zvijezda, a dobio je čak i Oscara — također igra veliku ulogu u zagovaranju Parkinsonove bolesti. Podigao je svijest i pomogao u financiranju istraživanja o ovoj bolesti koja bi mogla pomoći stotinama do milijunima diljem svijeta. Njegov značajan doprinos razlog je zašto je nagrađen humanitarnom nagradom Jean Hersholt na 13. godišnjoj dodjeli Guvernerove nagrade Akademije filmskih umjetnosti i znanosti. Tijekom primanja spomenuo je mnoge stvari koje su dirnule ljude u srce.

Njegova obitelj mu je sve omogućila i pomogla mu da ostane optimističan.

© tracy.pollan / Instagram

Fox je izjavio da je njegova obitelj sve poboljšala i govorio kako je njegova bolest dar. Svaki podatak o ovoj bolesti je kao korak naprijed u nadu u bolje. Zatim je govorio o promjeni svoje karijere kako bi pronašao bolje tretmane i resurse za zajednicu Parkinsonove bolesti.

Otkrio je da su on i njegovi prijatelji pronalazili lijek te da su posvetili vrijeme i predanost tome prikupivši milijardu dolara za istraživanje. Optimističan je u pogledu situacije i uzbuđen što će se uhvatiti u koštac s još nezaboravnih trenutaka sa svojim voljenima.

Snaga i moć iskrene ljubavi i brige

© tracy.pollan / Instagram© tracy.pollan / Instagram

On je uistinu inspiracija mnogima. U početku je bio sumnjičav, ali uspio je. Podrška obitelji i supruge Pollan ga je ojačala. U govoru ih nije zaboravio spomenuti, jer je svoju nagradu posvetio svojoj obitelji, zajednici i svima koji su vjerovali u njega.

Povrh toga, pobijedio je svaku bitku s ljudima uz sebe, a uvijek se osjećao samopouzdano jer su uz njega bili supruga i djeca. Fox je spomenuo: “Tracy je nevjerojatna. Ona je sa mnom na prvim linijama svaki dan. Nikada se ne pretvara da zna onoliko koliko ja znam. ”

Putovanje nerazdvojne srodne duše i šesteročlane obitelji

© tracy.pollan / Instagram

Svoje trenutke i ljubav dijele na sve kanale. S druge strane, Pollan podršku iskazuje putem društvenih mreža objavljujući fotografije i slatke poruke suprugu. Foxova obitelj uvijek je uz njega, što god se dogodilo. Pokazuje da je najveća ljubav uvijek stalna podrška koju dobivamo od ljudi do kojih nam je stalo.

Fox je također podijelio: “Moj najbolji život sada je da uživam u svojoj obitelji, Tracy i djeca su nevjerojatni. Znam da zvuči dosadno, zvuči kao bajka, ali u braku smo trideset i nešto godina, tako da smo nešto smislili.” Kako se njegov život nastavlja, dolazit će još putovanja i sretnih trenutaka.