Natalie Portman i suprug rastali se nakon 11 godina braka, a razlog je poražavajući

Nakon više od desetljeća braka, Natalie Portman (42) i njezin suprug Benjamin Millepied (46) odlučili su se razići, tvrdi blizak izvor. Par, koji je roditelj dvoje djece, posljednjih je nekoliko mjeseci prolazio kroz težak period. Ipak, vijest o njihovoj navodnoj rastavi za mnoge je bila veliki šok.

Imali su početak iz bajke.

AP/Associated Press/East News, AP/Associated Press/East News

Putevi Portman i Millepied prvi put su se susreli 2009. godine tijekom rada na filmu Black Swan, gdje je glumica imala glavnu ulogu, a Millepied je radio kao koreograf na setu.

Govoreći o početku njihove romanse prije nekoliko godina, Portman se prisjetila: “Upoznala sam svog muža na snimanju, pa mislim da sam bila u, kao, zemlji snova.” Dodala je: “Učio me plesati… Bilo je kao da sam ga stvarno upoznala, i tada se činilo kao, ‘Oh, ovo je ta osoba.’”

Znak koji govori

East News

Par, koji ima dvoje djece, 12-godišnjeg sina Alepha i 6-godišnju kćer Amaliju, vjenčao se u Avgustu 2012. godine.

Unatoč tome što slove za jedan od najdiskretnijih i najmoćnijih Holivudskih parova, na 11. godišnjicu braka krenula su nagađanja o njihovoj razdvojenosti. Glasina se podigla kada je Portman viđena bez vjenčanog prstena na događaju u Sydney u Australiji.

Sve je počelo jednom aferom.

Can Nguyen/Capital Pictures/Capital Pictures/East News

Još u Junu se tvrdilo da je Millepied navodno imao aferu s 25-godišnjom klimatskom aktivisticom po imenu Camille Étienne. Međutim, tada su izvori izvijestili da je zvijezda odlučila ostati privržena njihovom braku unatoč navodnoj aferi.

Izvor je izvijestio: “Natalie vjeruje da je Benjaminova afera bila kratka i glupa veza koja mu ništa ne znači.” Nastavio je, rekavši da je glumica “voljna vidjeti je li sposobna ponovno izgraditi svoje povjerenje” u svog supruga u kako bi se pobrinula da njezino dvoje djece “ne odrastaju u razorenom domu.”

DANIEL LEAL/AFP/East News

No unatoč njihovim nastojanjima da pokrpaju stvari, afera je utjecala na njihovu vezu, a sada se vjeruje da je par raskinuo vezu. Insajder je otkrio: ”Nakon što su vijesti o njegovoj aferi izašle u javnost, pokušavali su poraditi na svom braku.”

Razdvajanje nikada nije lako, a naša su srca uz Natalie i Benjamina tijekom ovog teškog razdoblja. Sofia Vergara i Joe Manganiello još su jedan voljeni par koji je nedavno šokirao svijet odlukom o razlazu, a razlog za to je jednako poražavajući.