Pamela Anderson je neprepoznatljiva na slikama bez šminke i kaže da je ostariti olakšanje

Kultna glumica Baywatcha i model Pamela Anderson oduvijek je bila poznata po svojoj zadivljujućoj ljepoti i zavidnoj figuri. Kako stari, nije izgubila nimalo samopouzdanja. Naprotiv, samopouzdanija je nego ikad prije. Njezine fotografije bez šminke dokaz su toga, a također je podijelila tajnu svoje bezvremenske ljepote.

Kaže da je starenje olakšanje.

© WWD / pamelaanderson / Instagram

Pamela Anderson nedavno je na Instagramu podijelila zapanjujuću fotografiju bez šminke koja dokazuje da je vječna ljepota moguća. Na fotografijama Anderson pozira sa svojom prirodnom kosom pokazujući svoje prekrasne pjegice.

© WWD / pamelaanderson / Instagram

Otkrila je kako ovih dana preferira izgled bez šminke, a u objavi na Instagramu napisala je dirljivu poruku: “Radije bih pokazala svoje pjegice… Zabavno je stariti. To je olakšanje. A u određenim godinama jednostavno izgledamo mlađe i svježije bez šminke. Ovo sam ja—sretna sam s onim što sam sada. To je novi svijet i jako sam zahvalna za svu tu ljubav.”

Radije troši novac na njegu sebe nego na kozmetičke proizvode.

© WWD / pamelaanderson / Instagram

“Dok pomičemo svoje granice izvan svoje zone udobnosti, briga o sebi je važna”, otkrila je. Njezina rutina samonjege sastoji se od dobre masaže, na koju redovito ide, i njege lica s kisikom. Anderson također voli pilates, ali kad je zauzeta poslom, šetnje parkom i istezanje dovoljni su da održi njezinu izdržljivost.

Pamela vjeruje da sva ljepota dolazi iznutra.

Mary Evans/Allstar/Graham Whitby Boot/East News

“Sreća je najbolji trik ljepote. Biti hrabar je seksi. Osjećati strah i svejedno to učiniti”, otkrila je svoje mantre i filozofije ljepote u intervju. “Borba za slobodu počinje vlastitom slobodom. Život je privilegija koju ne treba shvaćati olako,” dodala je.

Ne brine se o starenju.

CJ Rivera/Everett Collection/East News

Kako se Anderson bliži svom 56. rođendanu, kaže da će se dobro snaći sa starenjem. »Neću se brinuti oko toga. Svi želimo izgledati najbolje što možemo, ali nikad se nisam previše brinula oko toga,” izjavila je u jednom intervju.