Majka je otkrila da su njezino troje posvojene djece zapravo biološka braća i sestre

Katie Page je oduvijek znala da želi posvojiti, čak i kad je bila djevojčica. Danas je mama iz Colorada ostvarila svoj san stvarajući veliku obitelj punu ljubavi sa svojim dečkom, njegovo dvoje djece i svoje troje posvojene djece. No ono što Katieino čarobno putovanje čini još posebnim je to što se zahvaljujući iskoraku sudbine pokazalo da su njezina kći i 2 usvojena sina zapravo biološka braća i sestre. Katie i njezinu ljupku obitelj možete pronaći na Instagramu, YouTubeu i njezinoj web stranici.

Sve je počelo odlukom koja je promijenila život.

© woodandgraceblog / Instagram

Nakon što se razvela u ranim tridesetima, jednog dana Katie se gledala u zrcalo kad je doživjela trenutak prosvjetljenja. Odlučila je postati žena kakvu je njezino srce željelo, netko na koga bi mogla biti ponosna kada se osvrne u prošlost. Stoga se odlučila početi potpuno iznova. Dobila je novi posao, kupila kuću s 4 spavaće sobe i planirala je ostvariti svoj san o posvojenju.

Dječak je došao da joj preobrazi život

© woodandgraceblog / Instagram

2017. godine upoznala je dječaka starog 4 dana kojeg je napustila njegova rođena mama. Odlučila mu je dati ime Grayson i uzeti ga pod svoje. Majka koja je prvi put bila bez sumnje bila je pomalo zastrašena ovim korakom koji mu je promijenio život, ali je u svom srcu znala da lijepo putovanje tek počinje.

Jednom u životu čudo spojilo je dvoje braće i sestara

© woodandgraceblog / Instagram

Manje od godinu dana kasnije, Katie je primila poziv od svog službenika koji je rekao da je potreban hitan smještaj za 4-dnevnu djevojčicu koju je napustila njezina biološka majka. Samohrana majka znala je da je već preplavljena, ali snažan glas u njoj rekao joj je da vjeruje svojoj intuiciji i prihvati novorođenče na kratko vrijeme.

© woodandgraceblog / Instagram

Dok je radila papirologiju, Katie je primijetila da se mama djevojčice zove isto kao i Graysonovo. Nakon daljnjih istraživanja, bila je zbunjena shvativši da su dvoje djece u krvnom srodstvu i da gleda u biološku sestru svog sina. Tako je donijela odluku da i djevojku legalno usvoji. Uostalom, nije mogla razdvojiti dvoje braće i sestara kad ih je sudbina ponovno spojila. I ovako se Hannah pridružila dvojcu majke i sina u Decembru.

Još je jedan brat upotpunio njihovu obitelj.

© woodandgraceblog / Instagram© woodandgraceblog / Instagra

Biološka majka dvoje djece rodila je još jednog dječaka, 13 mjeseci nakon rođenja Hannah. Kad je Katie saznala, bilo joj je sasvim jasno da je i njega morala primiti, kako bi ujedinila 3 brata i sestre. I ovako je bebu Jacksona službeno posvojila u Junu 2020.

Gledati kako rastu zajedno njezina je “najveća nagrada”.

© woodandgraceblog / Instagram© woodandgraceblog / Instagram

Zamišljamo da Katiein život mora biti ispunjen mnogim neprospavanim noćima i neodoljivim trenucima. Ali kaže da je “zahvalna na tome”. Jer saznanje da su Grayson, 5, Hannah, 4 i Jackson, 3, sada zauvijek zajedno pod jednim krovom, učinilo bi da joj se svi ovi izazovi isplati.

© woodandgraceblog / Instagram

Čak je nastavila i priznala: ”Bila sam užasnuta na svakom koraku, ali stvari su uvijek ispale dobre.” Ova odana mama živi je dokaz da kada se odlučimo učiniti nešto u što uistinu vjerujemo, dogodit će se. Moramo samo vjerovati u svoju unutarnju snagu, uzeti iskorak u vjeru i krenuti prema tome otvorenog srca.

Preview photo credit woodandgraceblog / Instagramwoodandgraceblog / Instagram