Tata je svakodnevno razgovarao sa svojom bebom u maternici. Kad se rodila, reakcija je najslađa stvar ikad.

Kažu da se bebe ne sjećaju puno kad se rode. Ne vide dobro i vrlo su krhki, ali bebe mogu prepoznati zvukove kada su u maternici. A ako ne vjerujete u znanost, ova dirljiva priča o Brazilskom paru vjerojatno će potaknuti svakog budućeg roditelja da razgovara sa svojim bebama tijekom trudnoće.

Tarsila Rosa i Flávio Dantas radovali su se dolasku svoje prve kćeri Antonelle. Zapravo, njezin otac bio je toliko uzbuđen što će je upoznati da je razgovarao s njom svaki dan ujutro i nakon povratka s posla.

Njezin otac je stalno pričao o svom danu, i uvijek bi ponavljao da je jako voli. Pomilovao bi Tarsilin trbuh i rekao bi bebi da će uvijek biti tu za nju.

Iako Flávio nije bio siguran mogu li njegove riječi doći do njegove kćeri, nikada nije prestao razgovarati s njom tijekom cijele trudnoće, a kada je beba stigla na svijet, pokazala mu je da je cijelo vrijeme savršeno slušala.

Nakon rođenja djeteta, Flávio je ponovio riječi koje je govorio, a beba ga je dočekala s najiskrenijim osmijehom ikad. Beba se počela smijati čim je njezin otac počeo pričati, a srećom imali su kameru koja je snimila ovaj nevjerojatan trenutak.

https://www.instagram.com/p/B1GpX2ThVaw/

Kako bi prigoda bila još posebnija za brižnog oca, Antonella je rođena 11. Augusta, na Dan očeva u Brazilu.

Flávio je izrazio svoje osjećaje prema svojoj kćeri kao »ljubav koja mi ne stane u prsa«, a Antonellina majka opisala je svoju novorođenu kćer kao »Dar koji je poslao moj Gospodar«… Ima li boljeg načina da se to kaže?

https://www.instagram.com/p/B3a211qh6Tp/

Flávio je mornarički vojnik u Brazilu, a Antonellina majka Tarsila radila je u kiosku kao pomoćnica i kuharica. Antonella je rođena s nešto više od 3.125 kg i 49 cm, a sada je zdrava i u ljubavnom zagrljaju svojih brižnih, sretnih roditelja u Rio de Janeiru.

https://www.instagram.com/p/B1rQ1FSBOsq/

Preview photo credit antonella.vilela / Instagram.com