Rihanna i A$AP Rocky napokon dijele ime svog drugog sina, stvarajući oluju na društvenim mrežama

Rihanna i A$AP Rocky napokon su potvrdili ime svog drugog sina, a definitivno je neobično. Dok su neki hvalili par zbog njihove kreativnosti i originalnosti, drugi su kritizirali ime kao previše nekonvencionalno. Međutim, jasno je da su Rihanna i A$AP Rocky puno razmišljali o odabiru imena koje im je bilo značajno.

ROBYN BECK / AFP / East News

Par je svom sinčiću dao ime Riot Rose Mayers, što se vidi na njegovom službenom rodnom listu. Ime nosi duboko značenje i simboliku.

Riot predstavlja snagu i pobunu, dok Rose utjelovljuje eleganciju i ljepotuMayers kombinira elemente iz prezimena oba roditelja, stvarajući posebnu vezu sa svojom obitelji. Ovaj jedinstveni izbor nesumnjivo odražava želju Rihanne i A$AP Rockyja da njihovo dijete bude snažno i osnaženo.

ANGELA WEISS / AFP / East News

Kao i svako ime slavne bebe, vijest o Rose Mayers izazvala je pomutnju na društvenim mrežama. Obožavatelji su na Twitteru i Instagramu podijelili svoja razmišljanja o neobičnom nadimku. Neki obožavatelji pohvalili su par zbog hrabrog izbora, dok su drugi izrazili zbunjenost ili negodovanje.

© badgalriri / Instagram
© badgalriri / Instagram
© badgalriri / Instagram

Dok svijet bruji o imenu Rihanninog i drugog sina A$AP Rockyja, preusmjerit ćemo vaš fokus na jednako zadivljujuću priču. U našem nadolazećem članku upoznat ćemo vas sa ženom koja je dospjela na naslovnice prihvaćajući majčinstvo u dobi od 70 godina, priču koju nećete htjeti propustiti.